I Marathon Sport er vi mange, der skal løbe d. 16. september, og hver især har vi forskellige mål, som vi i ugerne op til CPH Half vil præsentere.

Vores kollega, Joy har en målsætning, der handler om, at få en god og sjov tur gennem Københavns gader d. 16. september sammen med sin mand, inden de om aftenen rejser på sommerferie til New York.

Motivation:

Løb giver mig en pause og skaber overskud i hverdagen. Jeg elsker turene alene, hvor tankerne får frit løb, men også turene, hvor en af ungerne er med på cykel og snakken bare går.

Hvad har jeg altid på:

Jeg har min rigtig gamle Nike kasket på. Den er efterhånden rimelig klam og på ingen måder åndbar. Den er som en sauna, men jeg købte den, lige da jeg startede med at løbe for 10 år siden, og den bringer mig lykke.

Hvor ofte løber du sammen med din mand:

Vi har løbet en del halve og hele Marathon sammen, men også et par korte løb. I hverdagen løber vi sammen 3-4 gange om måneden, da min mand løber markant hurtigere end jeg. Når vi løber sammen, presser jeg mig selv liiige det ekstra. Det bedste løb var et 5 km, hvor han skulle være min pacer. Jeg var mega presset, da jeg skulle give alt og qua det “høje” tempo kunne jeg ikke skælde ud eller noget, så jeg kom ind på en super fin tid.

Udfordring:

Den største udfordring for os begge er helt sikkert den lidt store forskel på vores tempo. Desuden løber Michael fantastisk i varme og er en lille let kænguru, og jeg er en svedende og prustende elefant, der smelter når temperaturen sniger sig op over de 10 grader. Det kan både give mig lidt ekstra at løbe sammen, men det kan også demotivere mig, fordi jeg kæmper hårdt for at holde fart.

Skændes:

Vi skændes om ALT!!! På grund af vores forskellige overskud, bliver jeg hurtigt kortluntet, vrisser og svarer igen med enstavelsesord. Michael vil hjælpe og begynder at pege, hvor der er skygge, væske eller huller, og jeg bliver SÅ irriteret…. Og for det ikke skal være løgn, så er det åbenbart også dér, han synes vi skal have vores dybe samtaler om alt muligt, hvor jeg i forvejen kæmper for at overleve. Vi har oplevet, at jeg fra 21 km og frem til 42 km har nægtet at tale til ham og ikke svaret ham. Og så har vi faktisk været tæt på at blive skilt undervejs. Når vi så kommer i mål, er jeg altid stolt og kan grine rigtige meget af det, og vi fejrer det for det meste med pizza og en kold øl. Det er jo en super fed og sjov oplevelse bagefter.

Mit løberåd:

Løb fordi du kan li’ det. Sammenlign dig ikke med andre og vær stolt af det DU løber.

 

Læs mere om Joy her: http://blog.marathonsport.dk/om-os/praesentationer/joy-litichevski/