Sigurd S. Thingstrup

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Mit særlige bidrag til Marathon Sport er, at jeg er en passioneret løber, som følger med i de løbeprodukter, der er på mode. Da jeg til dagligt løber for adidas Runners Copenhagen, har jeg meget viden indenfor netop dette brand, dog også med kendskab til de andre mærker, som Marathon Sport udbyder.

Jeg har altid været fast kunde hos Marathon Sport og har løbet med butikkens løbehold siden jeg var 9 år, hvorfor jeg har kendskab til butikkerne og dets medarbejdere.

PS. Mit første par løbesko er købt i Marathon Sport.

Det jeg elsker mest ved at løbe

At løb kan bruges til alt fra at koble af til at konkurrere med sig selv.

Min foretrukne løberute

Jeg holder mest af at løbe i Hellerup og omegn, da jeg nyder at løbe i naturområder. Min daglige rute indeholder dog mest byliv med søerne ved min side pga. jeg løber i byen, herunder Frederiksberg og Østerbro.

Et løb jeg særligt husker

Et løb jeg altid vil huske tilbage på er Berlin Halvmaraton 2019. Pga. den varme hede fra sommerens temperaturer var det særdeles hårdt at gennemføre. Efter 18 km. fik jeg desværre krampe, men gennemførte alligevel løbet på 1:34:05 – en ny PR.

Den præstation jeg er mest stolt af

En præstation jeg er særligt stolt af, var da jeg i 2017 gik til Wo/men race med bihulebetændelse. Mit mål var sub 20 min. på en 5 kilometer, men da løbet blev skudt igang virkede det som en meget svær opgave – nærmest umulig. Dog endte jeg med en tid på 19:46 og nåede derfor mit mål.

Min foretrukne løbesko

På mine tempoturer er det lige for tiden Nike Pegasus Turbo, som er min foretrukne løbesko.

På de længere distancer benytter jeg oftest adidas Boston.

Til race benytter jeg enten adidas Sub2 eller Nike Zoom Vaporfly 4%.

PR på diverse distancer

5K: 19:42
10K: 41:09
Halvmarathon: 1:34:05

Mantra

“Run fast, live fearless”