Sara A. Hilstrøm

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Jeg er ikke den hurtigste løber eller den, der løber længst. Faktisk er jeg nok meget
gennemsnitlig. Men jeg løber, fordi jeg elsker at løbe og at konkurrere mod mig selv. Og så elsker jeg at dele min passion for løb med andre.

Det jeg elsker mest ved at løbe

At løb kan bruges til alt fra at koble af til at konkurrere med sig selv.

Min foretrukne løberute

Jeg løber meget i Dyrehaven. Jeg synes naturen er helt fantastisk der med mange spændende ruter både med bakker og flad vej.

Et løb jeg særligt husker

Det var en stor oplevelse for mig at løbe Berlin Halvmarathon. Både fordi det var en enestående måde at opleve byen på, og fordi mine ben var virkelig gode den dag.

Den præstation jeg er mest stolt af

Mit første halvmarathon, Copenhagen Half Marathon 2015, er det, der skiller sig mest ud for mig. Jeg blev året forinden konstateret cancerfri, og herefter startede et kæmpe genoptræningsforløb for mig med først at kunne – ja, stå på mine ben, dernæst gå en tur osv. Derfra og så til at kunne løbe et halvmaraton var en kæmpe personlig sejr, som jeg stadig er voldsomt stolt over.

Min foretrukne løbesko

Jeg løber i neutrale sko. Allerhelst Nike Epic React, da jeg synes, de er gode til mine fødder, og jeg foretrækker, at mine sko har god støddæmpning.

Nike Epic React, fordi jeg godt kan lide overdelen sidder meget tæt, og fordi stødabsorberingen er blød, men stadig responderer rigtig godt.

PR på diverse distancer

5K: 24.25
10K: 51.36
Halvmarathon: 1.55.35

Mantra

“Jeg kan, hvad jeg vil.”