Peter Nordensvärd

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Med mere end 10 års erfaring i Marathon Sport ved jeg en del om løb og udstyr. Selv har jeg løbet alt fra 5 km. til 110 km. Alle der kender mig ved, at jeg er skarp til ure. Jeg har løbet med mange forskellige modeller fra bl.a. Garmin, Suunto, Polar og Nike. Da jeg gennemførte En Svensk Klassiker anvendte jeg forskellige energiprodukter, heriblandt Vitargo, PowerBar og Enervit. Desuden har jeg testet en lang række rygsække, tøj og sko og har efterhånden fundet mine favoritter.

Min foretrukne løberute

Jeg har ikke en bestemt rute jeg foretrækker, men kan derimod godt lide at teste forskellige ruter i varieret terræn. Jeg nyder at løbe vidt omkring og tilpasse afstanden med min tænkte distance.

Et løb jeg særligt husker

Tre uger efter at have løbet Hamburg Marathon stillede jeg op i et 50 km. løb (Leo Feat 50 km). Helt uventet vandt jeg løbet. Det var helt utroligt. Jeg husker også et andet løb, som faktisk er en vandretur, nemlig Fjälräven Classic – 110 km. fra Nikkaloukta til Abisko, hvor man passerer Kebnekaise, det højeste bjerg i Sverige. Naturen var helt fantastisk, og jeg løb næsten 80 km. alene med naturen som min eneste følgesvend.

Den præstation jeg er mest stolt af

Copenhagen Half Marathon hvor jeg nåede mit mål og gennemførte på sub 1:30. Det var en helt fantastisk følelse.

Min foretrukne løbesko

Jeg foretrækker at løbe i lette sko som f.eks. Asics DS Trainer, New Balance 1500 og lignenden modeller.

PR på diverse distancer

Jeg har faktisk ikke styr på mine tider

Mantra

Der er ikke noget jeg hellere gør end at løbe en tur