Mads Skaaning

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Jeg har stor viden inden for atletik, cross og korte løbedistancer og har løbet tonsvis af motionsløb i mine 10 år som løber. Jeg tror, at jeg særligt kan bidrage til den trænede løber, som ønsker at forbedre sig endnu mere og presse sine tider yderligere. Jeg kan være med til, at finde de sidste ting i set-uppet til deres perfekte løb.

Jeg forsøger at få kunden til at føle sig tilpas og afslappet i butikken, og prøver at møde dem i øjenhøjde til en professionel og hyggelig samtale omkring deres løb. Det synes jeg, giver gode og unikke oplevelser for kunden og mig selv.

Det jeg elsker mest ved at løbe

At det er så enkelt og lige til. Et par gode sko og passende tøj så er du klar.
Alle kan finde ud af det, og du kan gøre det på dine egne præmisser.

Jeg kan bland andet godt li’ konkurrencen, både den med andre men også en selv. Det gøre det lidt hurtigere end sidst, at gøre det under hårde betingelser, eller bare at gøre det, når du var tæt på at give op. Det er nogen af de fedeste oplevelser, man kan give sig selv.

Min foretrukne løberute

En tur ned af nostalgiens stier i Frederikssund eller i Helsingør er altid godt.
Damhussøen og Damhusengen er mit stamsted, men jeg har også løbet meget ved Utterslevmose. Når chancen byder sig, er en tur i skoven, f.eks. Dyrehaven også rigtig godt.

Et løb jeg særligt husker

Jeg løb halvmarathon i Betlehem, Palæstina i foråret 2018, det var meget anderledes end de løb man normalt deltager i løbevante lande i f.eks. Europa. Det er var meget uformelt og langt fra organisatorisk perfekt løb, formentlig fordi løb og den slagsbegiveheden så sjælendt finder sted der. Det var alt sammen med, til at give os løbere et fedt og unikt løb, jeg ikke kan sammenligne med noget andet, fordi jeg ikke har oplevet noget der minder om.

Den præstation jeg er mest stolt af

Jeg var ret stolt, da jeg fra spids løb guldet hjem på 3.000m. indendørs til Danmarksmesterskabet U-23

Min foretrukne løbesko

Mængdetræning:
Nike Pegasus
Brooks Levitate
Adidas Solar Boost

Tempotur, fartleg interval:
Nike Zoom Fly

Landevejskonkurrence:
Nike Zoom Vaporfly – 10km. til HM
Nike Strek LT 4 – 10km. <

Pigsko til træning og konkurrence:
Nike Zoom Victory 3

PR på diverse distancer

Bane:
1.500m.: 4:03:12
5000m..: 15:17:36

Landevej:
10km.: 31:59
HM: 1:13:15

Mantra

Ung, ukendt og udødelig