Lucas Seyrekbasan Kristensen

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Mit bidrag til Marathon Sport må være mit engagement og dedikation. Med en fortid som badmintonspiller på eliteniveau, har jeg fra en tidlig alder været vant til at sætte mig både store og små mål og gå helhjertet efter dem. Jeg er udadvendt, god til at lytte, snakker gerne med alle – og elsker at motivere.

Det jeg elsker mest ved at løbe

Jeg er med tiden blevet rigtig glad for det frirum som løbet giver mig. Løbeturene giver mulighed for at fåtænkt over både store og små udfordringer i hverdagen – eller blot slå hjernen fra og nyde omgivelserne. Derudover kan jeg godt lide at frugten af ens hårde arbejde er så let at aflæse i løb på fx. hastighed og puls.

Min foretrukne løberute

Min absolutte favoritrute må være den til Cph. Half – nok mere for stemningen end for ruten. Ellers elsker jeg at løbe på mine ferier, da det giver en unik mulighed for at opdage nærområdet og stemningen helt anderledes end hvis man fx. sad i en bil.

Et løb jeg særligt husker

Det løb som jeg husker bedst, er min marathondebut i 2017. Jeg havde været godt løbende op til, og følte selv at jeg var rigtig godt forberedt og klar til opgaven. Alligevel blev det en ualmindelig hård tur – både fysisk og mentalt. Min målsætning lød på 3:30 eller derunder – og kun med hjælp fra et meget dedikeret og personligt heppekor lykkedes det mig at løbe i mål i tiden 3:28:40, for derefter at gå fuldstændig i krampe.

Den præstation jeg er mest stolt af

Jeg er mest stolt over Cph. Half i 2017, hvor jeg forbedrede min PR med ca. 13 min – og generelt bare havde en fest gennem Københavns gader. 

Min foretrukne løbesko

Til dagligt løber jeg i enten New Balance Fresh Foam Zante eller ON Cloud. I løb/konkurrencer løber jeg i ON Cloudflash.

PR på diverse distancer

5 km – 17:34

10 km – 38:00

HM – 1:23:07

Marathon – 3:07:19

Mantra

“Det kan kun gå galt”

“Hellere bræk sig end træk sig”

“Smerte er bare svaghed, som forlader kroppen”