Line Odborg Hansen

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Blæksprutten. Gør gerne lidt af det hele! Favorit ting i Marathon Sport er at hjælpe kunderne til at blive bedst muligt rustet til løb – om det så er med sko, råd, tøj, smil eller røverhistorier.
Forkærlighed speciel erfaring indenfor Trail og OCR.

Det jeg elsker mest ved at løbe

At jeg kan gøre det alle steder! Jeg behøver kun mine løbesko. Løber gerne alle steder jeg rejser hen og elsker at udforske verden i mine løbesko fremfor bagsiden af en bilrude!

Min foretrukne løberute

En typisk rute for mig er på Åsen i Køge. En speciel rute for mig kunne være Trampestien på Stevns. Den går fra Strøby Egede til Rødvig. Smuk, smuk trail rute!

Et løb jeg særligt husker

Et løb jeg særligt husker er Copenhagen Half i 2015. Jeg husker det for at være mit første og værste halvmarathon nogensinde. I tiden 1 time og 48 min fik jeg kæmpet mig igennem med de vildeste maveproblemer. Jeg blev så syg, som jeg aldrig har været. Godt råd: Lad vær’ med at drikke en liter rødbedejuice inden et race (fordi du læste i et blad, at det skulle være herre godt).

Den præstation jeg er mest stolt over

Min præstation til VM i OCR i USA i 2015! Det var den vildeste “ud-af-kroppen-oplevelse” i 0 grader, vandpassager, underafkølet og afkræftet. Har aldrig mærket min krop svigte så meget og alligevel være så stærk.

Min foretrukne løbesko

PT er jeg glad for at opleve verden i mine Salomon Sense Pro Max fordi jeg kan løbe i dem i alt slags terræn og kan også tage en hike i dem hvis nødvendigt. Er ikke fan af vandre-støvler.
Til race bruger jeg lidt forskelligt, alt efter farve-kombination, underlag og pace.

PR på diverse distancer

5 km: 20:34
10 km: —
21 km: 1:38:30
42 km: —
Løber mest trail!

Mantra

“Whether you think you can or you can’t – your right!”