Jean Meilstrup

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Jeg er kreativ og elsker at indrette, hvorfor jeg har en central rolle som visuel merchendiser i vores butikker. Derudover er jeg positiv og god til at bevare overblikket.

Det jeg elsker mest ved at løbe

Jeg elsker følelsen af frihed… at der blir total ro i hovedet og at det kun er mig og omgivelserne/naturen her og nu. Det er terapi for sjælen og det der skaber overskud for mig i travle perioder.

Min foretrukne løberute

Jeg foretrækker at løbe på Amagerstrand, da jeg elsker det meditative aspekt ved at løbe langs vandet. Jeg holder dog også meget af at løbe i indre by i København – sightseeing while running.

Et løb jeg særligt husker

Et løb jeg særligt husker er Berlin Marathon i 2016. Det var en mega fed oplevelse at løbe i nye omgivelser. Der var mange flere løbere end til CPH Marathon og tilsvarende flere tilskuere og god underholdning langs hele ruten. Det gav mig en helt særlig energi og fjernede fokus fra de negative tanker, man ind imellem kæmper med under løb. Ikke en eneste gang tænkte jeg “hvorfor gør jeg det her?”.

Den præstation jeg er mest stolt over

Den præstation jeg er mest stolt over er mit første Marathon. Jeg oplevede en helt særlig spænding omkring det ‘at skulle gennemføre det’. At gennemføre løbet var målet i sig selv – jeg havde ikke nogen tidshorisont. Det var den fedeste følelse og en personlig sejr at løbe over stregen i tiden 4:18:19. Jeg havde næsten ikke løbet de seneste 3 uger op til, men derimod danset samba til Københavns Karneval i høje hæle dagen forinden.

Min foretrukne løbesko

Min foretrukne løbesko er Nike Epic React Flyknit. Jeg ejer indtil videre tre par og bruger dem hovedsageligt på de lange distancer pga. deres fantastiske støddæmpning og komfortable fit.

Til andre former for træning eller til races bruger jeg mest Nike Vaporfly 4%, New Balance Beacon, Saucony Kinvara og Adidas Adizero Adios.

PR på diverse distancer

5K: 20:23
10K: 42:45
Halvmarathon: 1:29:36
Marathon: 3:04:06

Mantra

“Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”