Anna Lippert Lessel

Mit særlige bidrag i Marathon Sport

Jeg læser Kommunikation & IT på Københavns Universitet og sideløbende mit studie arbejder jeg som kommunikation og marketing koordinator i Marathon Sports digitale team. Jeg kan bidrage med min egen passion for løb og tilhørende udstyr, som kan øge og optimere løbeoplevelsen for nye løbere samt være sparringspartner for løbere med mange års erfaring.

Som medarbejder i marketing er jeg på forkant med det bedste løbeudstyr, de bedste løbetricks og løbeevents, der er på markedet. Jeg nyder en løbetur uanset distancen, fordi det giver en følelse af frihed og bidrager med energi til dagens udfordringer. Som løber forsøger jeg successivt, at øge min distance eller nedbringe min pace pr. km. og som konkurrencemenneske, nyder jeg tilfredsstillelsen ved at slå mine egne tider.

Min foretrukne løberute

Amagerstrand er mit fortrukne sted at løbe, hvor jeg nyder naturen og Øresund. Under mine løbeture på Amagerstrand oplever jeg en fredfyldt og rolig stemning med glade mennesker i mit nærvær.

Et løb jeg særligt husker

Copenhagen Half i september 2018. Vejret var fantastisk, stemningen var god og jeg løb min første halvmarathon med min storesøster, hvor jeg kom i mål flere minutter før min egen target.

Den præstation jeg er mest stolt over

Som tidligere basketballspiller har jeg desværre oplevet en ødelagt menisk og et sprunget korsbånd og ethvert gennemført løb, føles derfor som en sejr.

Min foretrukne løbesko

Jeg er primært tilhænger af Nikes løbesko og har 6 forskellige sko, som jeg skifter mellem. Jeg købte, efter min basketkarriere, mine første Nike løbesko i 2015 og har sidenhen købt et nyt par løbesko, når foråret står for døren.

PR på diverse distancer

  • 5 KM: 23:28
  • 10 KM: 50:21
  • 21 KM:  1:57,37

Mantra

“Løb for livet”